PALVELUT

TUUMASTA TOIMEEN

Bellavassa sisustetaan lattiasta kattoon. Enimmäkseen koteja mutta myös ajoittain julkiskohteita jäätelökioskeista palvelutaloihin. Meiltä saat kaikki sisustuspalvelut saman katon alta –  jo 12 vuoden kokemuksella. Toimistomme sijaitsee Raisiossa, ja toimialueemme on pääsääntöisesti Turun seutu. 

Esimerkkejä palveluistamme löydät alta.

UUDISRAKENTAJAN abc

Uudisrakentajan tie voi joskus olla kivikkoinen ilman asiantuntevan suunnitelijan apua. Haluamme tehdä matkastasi hiukan kevyemmän kulkea - suorinta mahdollista tietä. Sapluunamme projektin kulkuun on selkeä. Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

REMONTTISUUNNITELMA

Teemme suunnitelmat aina pienistä tilamuutoksista koko kodin kattaviin pintaremontteihin. Tuoteluettelon kanssa on helppo lähteä liikkeelle toteutuksessa ja pysyä budjetissa.

VINKKIÄ SISUSTAMISEEN

Olohuone ei vain pelitä. Kalusteet eivät löydä paikkaansa. Tai mistä edes löytää ne sopivat kalusteet. Tuttu tapaus! Annamme sisustamiseen vinkkejä konsultointikäynneillä tai teemme haastattelun pohjilta kokonaisen sisustussuunnitelman avuksesi. Muista myös tekstiilipalvelumme!

KALUSTESUUNNITELMA

Mittatilauskalusteilla ratkaistaan kodin monta pulmaa; pesuhuoneen kalusteet voidaan mitoittaa seinästä seinään, ulottaa kaapisto ylös kattoon asti, rakentaa näppärä työpiste seinäsyvennykseen. Toimivuutta ja "hotellifiilistä". Piirrämme kuvat, laskemme tarjouksen ja teetämme kalusteet millintarkasti.

MIKSI PALKKAISIN SUUNNITTELIJAN?

Sinä määräät tarpeet, tyylin ja budjetin, me autamme Sinua saavuttamaan tavoitteesi.

MITÄ SAAN?

Saat suunnitelman dokumentoituna siten kuin suunnittelun alussa sovitaan. Muihin kuin pelkkiin konsultointikäynteihin sisältyy useimmiten ainakin joku seuraavista: